Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

La comissió tècnica ha decidit NO ACCEPTAR LA PROPOSTA en abse als següents fonaments:
"Proposta 4. Recuperar les tàpies, murs, mitgeres del municipi i donar-li un protagonisme mitjançant l’art urbà, l’art rural i el muralisme.
La proposta, com han fet molts pobles d’arreu és recuperar les tàpies, murs, mitgeres, parets divisòries del municipi i donar-li a tot aquest conjunt un protagonisme mitjançant l’art urbà i l’art rural. Crear un festival d’accions amb aquestes tècniques o bé fer un estudi i encàrrecs segons pressupost i artista professional contractat. Els murals que tenim ara han perdut el dinamisme inicial amb el pas del temps i l’incivisme també els ha fet mal bé. A part hi han molts espais vuits entre mitgeres que es podrien recuperar amb obra muralística. Es tractaria de fer murals de diferents temes amb vincles amb Santa Eugènia: pagesia, els Tonis i els Tres Tombs, Catalunya, llibertat i drets humans, inclusió social, paisatge, romànic, persones significatives de Santa Eugènia, etc. Hi poso com exemple el festival Gargar del poble Lleidatà de Penelles (http://www.gargarfestival.com).

Valoració:
La proposta consisteix en la realització d’una sèrie de murals a tàpies, murs, mitgeres, parets divisòries del municipi, etc.
Per tal de ser acceptada, seria imprescindible que fos una millora d’un espai públic o béns de propietat municipal i en cap cas es podria acceptar la inversió en millores d’espais o béns de propietat particular (on, a més, seria necessària una autorització del propietari).
Tenint en compte que l’Ajuntament no és propietari de cap espai públic o bé on es pugui realitzar una actuació d’aquestes característiques, la comissió no accepta la proposta

Recuperar les tàpies, murs, mitgeres del municipi i donar-li un protagonisme mitjançant l’art urbà, l’art rural i el muralisme.

Avatar: edu edu Rebutjada

La proposta, com han fet molts pobles d’arreu és recuperar les tàpies, murs, mitgeres, parets divisòries del municipi i donar-li a tot aquest conjunt un protagonisme mitjançant l’art urbà i l’art rural. Crear un festival* d’accions amb aquestes tècniques o bé fer un estudi i encàrrecs segons pressupost i artista professional contractat.

Els murals que tenim ara han perdut el dinamisme inicial amb el pas del temps i l’incivísme també els ha fet mal bé.

A part hi han molts espais vuits entre mitgeres que es podrien recuperar amb obra muralística.

Es tractaria de fer murals de diferents temes amb vincles amb Sta Eugènia:

-  Pagesia, Els Tonis i Els Tres Toms, Natura, Catalunya, Llibertat i drets humans, Inclusió social, Paisatge, Romànic, Persones significatives de Sta Eugènia

*Hi poso com exemple el festival Gargar ( www.gargarfestival.com ) del poble Lleidatà de Penelles

Comentari

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir